Diesterstraat 47 – 3980 Tessenderlo
info@smitsstudio.be
+32 (0) 13 67 40 31

Forte Forte

Forte Forte, een Italiaanse mode designercollectie

Forte forte is een collectie, getekend en geproduceerd in Italië. Giada en Paolo Forte zijn het hart en ziel van het merk. Het duo maakte jarenlang deel uit van een familiebedrijf. Eindelijk waren ze klaar voor een nieuw avontuur. Ze staken de hoofden bij mekaar met als gevolg een puur, essentieel en oprecht merk. Een zeer uniek merk met collecties die hun persoonlijkheid en stijl volledig belichamen.
Sensueel, charmant, vrouwelijk en luxueus zijn de waarden van dit Italiaanse merk.
Giada en Paolo Forte
Designers

Moeiteloos stijlvol met Forte Forte

Deze winter presenteert Forte forte zijn magische collectie ‘Incanto’ Forte forte vertelt haar magische winterverhaal met zoete beelden van bevroren bloemen, magisch blinkend zoals sneeuw in de zon… Ja, de collectie ziet er magisch mooi uit. Forte Forte eert de natuur en de natuurlijke materialen die gebruikt worden in hun knits, zijden bloesjes en prachtige fluwelen broeken. Lichte kleuren, ijskleuren, bijna pastel worden gecombineerd. Een nieuw verrassend geheel. Jurken hebben een vloeiend silhouet en worden gecombineerd met stoere truien. Vergeet de elegantie niet van hun borduurwerk, met pailetten of parels. Shop de nieuwe collectie nu bij Smits Studio, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk hier het online forte_forte aanbod.

Forte Forte kopen?

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons forte forte aanbod online. Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.